Facebook og Instagram annoncering - Grafisk design, opsætning, tracking og optimering

Fra kun 300,- pr. time

  • Betal først når du er tilfreds
  • Fast engangsbeløb - Ingen binding eller skjulte gebyrer
  • 5 stjerner på trustpilot
  • Altid én fast kontaktperson
  • Nem og bekvem proces
  • 100 % rettighed over din egen hjemmeside
  • Hurtig levering
  • Grundkursus i WordPress medfølger
  • Unikt og personligt design
  • Basis SEO optimering

De sociale medier er idag blevet en del af vores hverdag – Det siges at, 90 % af danskerne har en profil på et eller flere sociale medier. Kigger man helt konkret på Facebook viser undersøgelser, at over 70 % har en profil herpå. Dette gør de sociale medier til en optimal løsning i forhold til at ramme potentielle kunder. 

Facebook og Instagram annoncering
Facebook annoncering

Facebook annoncering

Facebook annoncering er for dig, som ønsker at komme ud til nye potentielle kunder gennem flotte annoncer, der rammer fanger brugernes opmærksomhed og får dem til at foretage den ønskede handling. Facebook er en god kanal til at skabe trafik på din hjemmeside – og til en lavere klikpris end Google Ads. 

Hvis Hjemmesider360 skal stå for din Facebook annoncering, kan jeg klare alt fra grafisk opsætning af annoncer, splittest (bliv klogere på hvilke personer der klikker), fracking samt efterfølgende optimering af dine annoncer således du får mest ud af dine annoncekroner. 

Har du ikke allerede en Facebookside, kan jeg også hjælpe med at få dette opsat korrekt, således du har det bedste udgangspunkt for at finde nye potentielle kunder gennem Facebook. 

Instagram annoncering

Instagram annoncering er for dig, som øsnker at komme ud til nye potentielle kunder gennem en mere grafisk platform og måske en anden målgruppe en du har mulighed for at ramme gennem Facebook og Google. Facebook og Instagram er under samme annonceplatform og det giver derfor tit god mening netop at have begge platforme med i dit marketingsmix.

Ligesom ved Facebook kan jeg også hjælpe med grafisk opsætning, splittest, tracking samt efterfølgende optimering af dine Instagram annoncer. 

Hvorfor er annoncering på de sociale medier en god ide?

Ved annoncering på sociale medier har du muligheden for at få en stor rækkevidde kombineret med billige kliks, hvis man formår at ramme den rette målgruppe, med den rette annonce – det er her magien sker. Annoncer på de sociale medier, kan derved være med til at skabe opmærksomhed omkring dit brand, ydelser eller produkter – og dermed skabe en masse trafik til din hjemmeside. 

Grafisk design, opsætning , tracking og efterfølgende optimering

Har du de gode billeder, men ikke de rette grafiske skills, så hjælper eller vejleder jeg dig gennem hele processen, således dine annoncer kommer til at fange brugernes opmærksom samt får dem til at foretage den ønskede handling. 

Nedenfor kan du se eksempler på grafiske opsætninger