SEO optimering hos Hjemmesider360.dk

SEO optimering er til dig som ønsker at ranke højere på Google så dine kunder kan finde dig, dine produkter eller dine ydelser. SEO optimering består af en søgeordsanalyse, for uden den kan du/jeg ikke arbejde professionelt og struktureret med SEO. Udover en søgeordsanalyse vil jeg optimere dine Titles, descriptions, URL´s og ikke mindst dine tekster og overskrifter på din hjemmeside. SEO optimering hos Hjemmesider360 er til dig der ikke har optimeret din hjemmeside i forhold til at ranke på Google og ønsker mere organisk trafik samt en mere professionel udstråling på Google.

SEO optimering af din hjemmeside kræver ikke du har viden inden for dette. Jeg vil udarbejde samt indsætte alt materiale på dine hjemmeside, så du ingenting behøver at gøre. Jeg vil løbende informere dig, så du kan følge med og forstå hvad jeg har arbejdet med på din hjemmeside.

Vil du gerne blive fundet på Google, men ved ikke hvad SEO egentlig er, vil jeg anbefale du læser mit blogindlæg; Hvad er SEO?

SEO optimering hos hjemmesider360

Hvad får du?

  • En søgeordsanalyse
  • Optimeret Titles og desciptions
  • Gennemgang og udarbejdelse af URL´s
  • Tracking af top 10 søgeord
  • Tekster og korrekte overskrifter på din hjemmeside (Jeg anbefaler du selv skriver teksterne, hvorefter jeg vil rette dem til)

SEO optimering kan ikke garantere du kommer på side 1 eller 2

Når man arbejder med SEO er det vigtig, man er tålmodig. Jeg kan ikke garantere du vil komme på side 1 eller 2 på dine ønskede søgeord, men jeg kan garantere, at alt On-page SEO bliver optimeret, således dine forudsætninger for at ranke bedre på Google optimeres. SEO er et bredt emne og der skal gøres mange tiltag for at ranke højt på Google. Jeg vil under forløbet guide og vejlede til hvilke tiltag du skal gøre fremadrettet for at ranke højere.

Prisen for SEO optimering

Jeg kan ikke give en endelig pris på SEO optimering, da det afhænger af din hjemmeside/webshop´s størrelse – Hvor mange sider du har, hvor mange kategorier du har mm.

Ønsker du SEO optimering på din hjemmeside anbefaler jeg du kontakter mig her.