fbpx

Ydelser hos Hjemmesider360.dk

Her kan du få et kort og overskueligt overblik over hvad jeg tilbyder. Om det skal være en ny hjemmeside, optimering af din nuværende hjemmeside eller kampagner til Google eller Facebook, så kan jeg hjælpe dig på vej! Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og din virksomhed!  

Basis hjemmesider

En basis hjemmeside kan indeholde op til 7 sider inkl. forside og undermenuer. En basis hjemmeside er til dig, som ønsker at være tilstede online, så dine kunder kan finde informationer om dig, men uden de store til design. 

Profesionelle hjemmesider

En professionel hjemmeside kan indeholde op til 12 sider inkl. forside og undermenuer. En professionel hjemmeside er til dig, som ønsker en unikt designet hjemmeside i et professionel design med funktionalitet og brugervenlighed i top! 

SEO optimering

SEO optimering er et vidt begreb med et simpelt mål – at komme så højt som muligt på Google, når dine kunder søger efter dig eller dine ydelser. Har du allerede en hjemmeside eller ønsker dette på din nye hjemmeside, så kan jeg hjælpe dig på vej! 

SOME annoncering

Facebook annoncering er for dig, som ønsker at fange din målgruppe på verdens største sociale medie – nemlig Facebook. Jeg opsætter din kampagner, så de rammer de rigtige mennesker, udover dette hjælper jeg med at opsætte grafiske elementer som skaber blikfang.