Følgende case handler om: www.sundogliv.dk

Dette er en personlig blog

Kort om forløbet og ønsker

Denne blog er mit eget hobby projekt, hvor jeg skriver om alt fra rejser, kost, træning og mad – En rigtig kliche blog. Men vigtigst af alt, er bloggen utrolig nemt at vedligeholde samtidig med at der er udarbejdet et Custom blog template, således jeg nemt jeg kan skrive nye blogindlæg, uden at skulle bruge en masse tid på design.

Yderemere kan besøgende også kontakte mig og dele deres erfaringer eller oplevelser.

Hvad fik kunden?

  • En brugervenlig hjemmeside, som jeg efterfølgende selv kan styre
  • Et integreret blogløsning
  • Kontaktformular
  • Personlig email
  • Hastighedsoptimering
  • Basis SEO optimering
  • Opkobling til sociale medier
  • Responsivt design
  • Custom blog template

Er du stadig på udkig efter en ny hjemmeside? - Kontakt mig her, det er helt uforpligtende

Andre referencer