Om mig

Mit navn er Martin Thomsen, jeg er 24 år og er bosat i smilets by, århus. Til daglig læser jeg en professionsbachelor i E-handel og jeg kommer tidligere fra en Handelsøkonom med speciale i E-handel. Dette er netop baggrunden for at jeg har startet Hjemmesider360.dk, fordi jeg har oplevet en stor mangel på hjemmesider til en god pris. 

Jeg altid gået meget op i IT og nørdet meget i det. De seneste år er det blevet mere seriøs, hvor jeg især er begyndt at arbejde med WordPress og dens muligheder. Derfor bruger jeg rigtig meget af min tid på at lave hjemmesider eller skrive blog indlæg omkring online markedsføring, så jeg også kan hjælpe andre den vej. Det betyder også at bestiller du en hjemmeside hos mig lægger jeg rigtig meget tid i det – samtidig er jeg altid ved telefonen, så du kan fange mig døgnet rundt. 

En anden grund til at jeg er startet med at hjælpe andre med at lave hjemmesider og få deres virksomhed online, er at jeg synes mange på markedet ikke tilbyder hjemmesider med kundernes kunder i fokus. Derfor vil jeg altid have fokus på netop dette! Jeg hjælper mine kunder med at få kunder! 

Om Hjemmesider360.dk

Hjemmesider360.dk er en mindre hobby virksomhed, som derfor indtil videre kun består af mig selv. Dette betyder også, at jeg er tilgænglig stort set hele døgnet og at du netop har kontakt med samme person igennem hele processen. 

Jeg startede Hjemmesider360.dk, da jeg tidligere kiggede rundt på nettet efter hjemmesider, og jeg synes der var mangler på folk som kunne tilbyde hjemmesider i  unikke designs samt hele pakken i form af SEO optimering og hjælp til sociale medier. – Derfor navnet 360.dk. Derfor er mine fokus områder:

  • God dialog gennem hele processen
  • Hjemmesiden SKAL være brugervenlig for dig og dine besøgende
  • De bedste priser på markedet
  • Unikt design – Du må ikke være låst til et fast tema

Skal du have lavet en hjemmeside, kan jeg love, at du vil blive tilfreds og få opfyldt alle de ønsker du skulle have. Ønsker du at se mine referencer, kan du klikke her. 

Hvorfor vælge Hjemmesider360.dk

Du skal vælge Hjemmesider360.dk fordi du får en unik professionel hjemmeside, med dig og dine kunder i fokus! Du skal vælge mig, fordi du får en personlig vejledning og en tæt dialog med samme person gennem hele processen. 

Unikt design

Ingen begrænsninger - Du kan selv være med til at designe din hjemmeside med lige det look du ønsker!

Brugervenlighed

Din hjemmeside bliver nem at navigere rundt på for både dig og dine besøgende - du kan efterfølgende selv redigere!

Verdens største CMS system

Alle hjemmesider jeg laver bliver bygget i WordPress, hvilket giver utrolig mange muligheder.

Responsivt design

Mobile first! - Din hjemmeside designes altid til mobil, computer og tablets, så alle får samme oplevelse.

Basis SEO optimering

Jeg optimere altid det mest basale SEO på din hjemmeside i form af Titles og Meta desciptions.

Vejledning før og efter

Jeg vejleder dig altid i forhold til WordPress, så du efterfølgende selv kan navigere på hjemmesiden.

Udover ovenstående kobler jeg altid dine sociale medier på, udarbejder en kontaktformular samt sætter et Google Analytics dashboard op, så du kan følge udviklingen  på din hjemmeside og antal besøgende. 

Hvad siger andre om hjemmesider360.dk