Om mig

Mit navn er Martin Thomsen, jeg er 25 år og er bosat i smilets by, Aarhus. Jeg er uddannet inden for E-handel og har tidligere læst en Handelsøkonom med speciale i E-handel og har netop færdiggjort min professionsbachelor i E-handel. Jeg er en ægte marketings- og hjemmesidenørd, hvilket er baggrunden for, at jeg har  startet Hjemmesider360.dk, fordi jeg har oplevet en stor efterspørgsel efter hjemmesider, hvor kunden kan sætte sit eget præg og let efterfølgende selv styre siden, uden de store omkostninger. 

Jeg har altid gået meget op i IT og nørdet meget i det. De seneste år er det blevet mere seriøs, hvor jeg især er begyndt at arbejde med WordPress og dens muligheder. Derfor bruger jeg rigtig meget af min tid på at lave hjemmesider eller skrive blog indlæg omkring online markedsføring, så jeg også kan hjælpe andre den vej. Det betyder også at bestiller du en hjemmeside hos mig lægger jeg rigtig meget tid i det – samtidig er jeg altid ved telefonen, så du kan fange mig døgnet rundt. 

Vælger du Hjemmesider360.dk får du en meget passioneret og detaljeorienteret jysk gut, som ikke stopper før alt sidder lige i skabet og er lige præcis som du ønsker det. 

Mulighederne er store, og jeg kan lave hjemmesider inden for alle brancher, da jeg ikke benytter et fast tema, som du ser andre steder – jeg designer din hjemmeside helt fra bunden i et tæt samarbejde med dig. 

360

Om Hjemmesider360.dk

Hjemmesider360.dk er en mindre hobby virksomhed, som derfor indtil videre kun består af mig selv. Dette betyder også, at jeg er tilgænglig stort set hele døgnet og at du netop har kontakt med samme person igennem hele processen. 

Jeg startede Hjemmesider360.dk, fordi jeg elsker at hjælpe andre med at udleve deres drømme, måske som selvstændig? 

Når du vælger Hjemmesider360.dk får du: 

  • God dialog gennem hele processen
  • En brugervenlig hjemmeside designet fra bunden
  • De bedste priser på markedet
  • Unikt design – Du er ikke låst til et tema
  • Efterfølgende kursus i WordPress, så du selv kan redigere
  • Mulighed for kontaktformular, sociale medier, blog og meget mere! 

Skal du have lavet en hjemmeside, kan jeg love, at du vil blive tilfreds og få opfyldt alle de ønsker du skulle have. Ønsker du at se mine referencer, kan du klikke her. 

Hvorfor vælge Hjemmesider360.dk

Unikt design

Ingen begrænsninger - Du kan selv være med til at designe din hjemmeside med lige det look du ønsker!

Brugervenlighed

Din hjemmeside bliver nem at navigere rundt på for både dig og dine besøgende - du kan efterfølgende selv redigere!

Verdens største CMS

Alle hjemmesider jeg laver bliver bygget i WordPress, som er verdens største CMS, hvilket giver utrolig mange muligheder.

Respontivt design

Mobile first! - Din hjemmeside designes altid til mobil, computer og tablets, så alle får samme oplevelse.

Basis SEO optimering

Jeg optimere altid det mest basale SEO på din hjemmeside, så dine kunder kan finde dig. Udover det vil du få en vejledning til optimering.

Vejledning før og efter

Jeg vejleder dig altid i forhold til WordPress, så du efterfølgende selv kan navigere og redigere på hjemmesiden.

Hvad siger andre om hjemmesider360.dk