Om mig

Mit navn er Martin Thomsen, jeg er 25 år og er bosat i smilets by, Aarhus. Jeg er uddannet inden for E-handel og har tidligere læst en Handelsøkonom med speciale i E-handel og har netop færdiggjort min professionsbachelor i E-handel. Jeg er en ægte marketings- og hjemmesidenørd, hvilket er baggrunden for, at jeg har  startet Hjemmesider360.dk, fordi jeg har oplevet en stor efterspørgsel efter hjemmesider, hvor kunden kan sætte sit eget præg og let efterfølgende selv styre siden, uden de store omkostninger. 

Jeg har altid gået meget op i IT og nørdet meget i det. De seneste år er det blevet mere seriøs, hvor jeg især er begyndt at arbejde med WordPress og dens muligheder. Derfor bruger jeg rigtig meget af min tid på at lave hjemmesider eller skrive blog indlæg omkring online markedsføring, så jeg også kan hjælpe andre den vej. Det betyder også at bestiller du en hjemmeside hos mig lægger jeg rigtig meget tid i det – samtidig er jeg altid ved telefonen, så du kan fange mig døgnet rundt. 

Vælger du Hjemmesider360.dk får du en meget passioneret og detaljeorienteret jysk gut, som ikke stopper før alt sidder lige i skabet og er lige præcis som du ønsker det. 

Mulighederne er store, og jeg kan lave hjemmesider inden for alle brancher, da jeg ikke benytter et fast tema, som du ser andre steder – jeg designer din hjemmeside helt fra bunden i et tæt samarbejde med dig. 

Om Hjemmesider360.dk

Hjemmesider360.dk er en mindre hobby virksomhed, som derfor indtil videre kun består af mig selv. Dette betyder også, at jeg er tilgænglig stort set hele døgnet og at du netop har kontakt med samme person igennem hele processen. 

Jeg startede Hjemmesider360.dk, fordi jeg elsker at hjælpe andre med at udleve deres drømme, måske som selvstændig? 

Når du vælger Hjemmesider360.dk får du: 

  • God dialog gennem hele processen
  • En brugervenlig hjemmeside designet fra bunden
  • De bedste priser på markedet
  • Unikt design – Du er ikke låst til et tema
  • Efterfølgende kursus i WordPress, så du selv kan redigere
  • Mulighed for kontaktformular, sociale medier, blog og meget mere! 

Skal du have lavet en hjemmeside, kan jeg love, at du vil blive tilfreds og få opfyldt alle de ønsker du skulle have. Ønsker du at se mine referencer, kan du klikke her. 

360
Pernille Tøsti
Pernille Tøsti
www.kost-traening.dk
Martin har hjulpet mig med at lave en hjemmeside til min virksomhed (kost-træning.dk) og under hele forløbet har der været en super god sparring...
Mads Damgaard
Mads Damgaard
www.mdsportogfysioterapi.dk
Martin fra hjemmesider360 hjalp med mig min hjemmeside til fysioterapi. Han er utrolig dygtig og vi havde en god dialog igennem hele processen. Han kom med gode...
Victor Mølgaard
Victor Mølgaard
God kvalitet for billige penge! Kan klart anbefale Hjemmesider360.dk
Bo Theifort
Bo Theifort
https://bo-r-v.dk
Hjemmesider 360 har lavet min hjemmeside til mit firma og er super professionel hjemmeside som er ikke er dyr og kan kun anbefale Martin fra hjemmeside 360 det er et super godt arbejde...
Previous
Next

Hvorfor vælge Hjemmesider360.dk

Du skal vælge Hjemmesider360.dk fordi du får en unik professionel hjemmeside, med dig og dine kunder i fokus! Du skal vælge mig, fordi du får en personlig vejledning og en tæt dialog med samme person gennem hele processen. 

Unikt design

Ingen begrænsninger - Du kan selv være med til at designe din hjemmeside med lige det look du ønsker!

Brugervenlighed

Din hjemmeside bliver nem at navigere rundt på for både dig og dine besøgende - du kan efterfølgende selv redigere!

Verdens største CMS system

Alle hjemmesider jeg laver bliver bygget i WordPress, hvilket giver utrolig mange muligheder.

Responsivt design

Mobile first! - Din hjemmeside designes altid til mobil, computer og tablets, så alle får samme oplevelse.

Basis SEO optimering

Jeg optimere altid det mest basale SEO på din hjemmeside i form af Titles og Meta desciptions.

Vejledning før og efter

Jeg vejleder dig altid i forhold til WordPress, så du efterfølgende selv kan navigere på hjemmesiden.

Udover ovenstående kobler jeg altid dine sociale medier på, udarbejder en kontaktformular samt sætter et Google Analytics dashboard op, så du kan følge udviklingen  på din hjemmeside og antal besøgende. 

Hvad siger andre om hjemmesider360.dk