Hvorfor vælge WordPress?

Del indlægget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hvorfor vælge WordPress?

Når man før i tiden skulle lave en hjemmeside eller en webshop krævede det, at man havde kompetencer inden for HTML, javascript og CSS kodning, det gør det stadig, men i en helt anden grad. Dette skyldes, at der i dag findes et bredt udvalg af CMS (Content management system) systemer, som gør det langt nemmere og mere brugervenligt at lave hjemmesider. Som sagt findes der utrolig mange CMS systemer, men af gode grunde er WordPress verdens største og mest benyttede system. Jeg vil kort nedenfor fortælle hvorfor:

Derfor skal du vælge WordPress

WordPress er verdens største CMS system

At netop WordPress er verdens største betyder, at der i dag findes et utal af guides og vejledninger, både på hjemmesider som min, på Youtube og på kurser rundt om i landet.

WordPress er i konstant udvikling

Grundet størrelse bliver der konstant udviklet nye værktøjer og de såkaldte plugins til WordPress, som har forskellige designs og funktioner. Det betyder at du kan følge med i den digitale udvikling.

Jeg tør ikke gætte på hvor mange plugins der findes til WordPress, men der findes næsten noget til alt. Det kunne være et booking system, en kontaktform, et plugin til opsætning af Google Analytics og 1000 andre ting. Udover det, betyder det også, at du altid kan få support, hvis du skulle løbe i problemer.

Ydermere kan det nævnes, at der findes rigtig mange gratis-plugins til WordPress, hvilket betyder du ikke skal betale en månedlig fee eller blot for at bruge det ønskede plugin, hvilket gennem mange andre CMS systemer hurtigt kan blive dyrt.

Du kan lave responsive designs og hjemmesider i WordPress

Der bliver i dag søgt mere og mere på mobiler, faktisk mener man, at op til 75 % i dag søger informationer og foretager køb via mobilen. Det betyder også, at du altid skal være opmærksom på at din hjemmeside er optimeret til mobil – Netop dette har du gode muligheder for i WordPress.

WordPress er et SEO venligt CMS system

Alle vil gerne findes på Google på de såkaldte organiske opslag, hvor hjemmesiden gennem SEO optimering (Hvad er SEO). Det kræver at dit CMS system er SEO venligt og at du kan optimere din hjemmeside. Netop dette er utrolig ligetil i WordPress og mange benytter et SEO plugin kaldet YOAST, som jeg klart kan anbefale.

En brugervenlig platform

Det essentielle når man har en hjemmeside er at man selv kan redigere og navigere rundt på ens hjemmeside uanset om du selv har lavet den eller fået andre til det. WordPress er bygget utrolig logisk op, hvilket betyder at selv uden stor kendskab til hjemmesider, kan du selv styre din hjemmeside, hvilket jeg vil mene er en af de største grunde til WordPress er blevet verdens største CMS system.

Fra hjemmeside til Webshop

En klar fordel ved WordPress er også, at du kan have en hjemmeside og nemt konvertere den til en webshop, så du kan sælge produkter og modtage betaling via. din webshop. Ønsker du en webshop, skal du blot bruge et plugin, kaldet Woocommerce. Dette plugin tillader dig at oprette produkter, opsætte forsendelser og modtage betalinger.

Er du ikke overbevist endnu om du skal vælge WordPress eller har du spørgsmål til WordPress er du meget velkommen til at kommentere nedenfor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tips og Tricks

Hvad er et Sitemap?

Hvad er et sitemap? Et sitemap kan sammenlignes med et index. Et sitemap giver et overblik over alle sider på en hjemmeside eller webshop og

Mangler du en ny hjemmeside til at fremvise din virksomhed?

Få et uforpligtende tilbud

Billig hjemmeside og webdesign