fbpx

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Prisen på din hjemmeside afhænger af størrelsen. Hvor mange sider du ønsker og evt specielle ønsker, som ikke er standard i WordPress. Jeg vil anbefale du læser mere om mine priser her

Hjemmesider360 består i skrivende stund kun af mig selv. Hvilket jeg ser som en klar fordel for dig, da du derfor er i dialog med samme person gennem hele processen. Du kan læse mere om mig her

Svaret er ja! Jeg går meget op i at opbygge en brugervenlig hjemmeside for både dig og dine besøgende. Det betyder, at du backend, nemt selv kan redigere og ændre din hjemmeside. Jeg giver ligeledes en guide hver gang, inden jeg aflevere det færdige resultat til dig.

Ja, jeg er uddannet inden for Online markedsføring og har en PBA i E-handel. Yderemere har jeg taget et kursus i sociale medier. Jeg kan hjælpe med Facebook, Instagram, SEO optimering samt Google Ads. 

Jeg er som udgangspunkt altid klar på et møde, og vil elske at tage dialogen på denne måde. Det vil gøre det lettere for mig at forstå dine ønsker. Dog kan afstanden være en udfordring. 

Starter du helt fra start og mangler domæne og webhotel står jeg altid til rådighed i forhold til at hjælpe. Jeg vil anbefale du tager kontakt her, så vil jeg guide dig gennem hele processen. 

Ja, jeg kobler altid dine sociale medier på din hjemmeside. Som udgangspunkt er alt muligt inden for dine antal sider, dog inden for en rimelig grænse.